Bamboe stok en blaadjesBeroepsopleidingen
khong
logo

Tekst en evt. beschrijving van Bert

Tekst en evt. beschrijving Riet Hermsen

 

Tekst en beschrijving Jori Beckker komt evt. hier

Opleiding Chinli Tuina masseur en therapeut.
Wilt u krachtige, effectieve en bijzonder prettige lichaamsmassages leren toepassen, volgens eeuwenoude Chinese technieken? Wilt u deze massagetechnieken op een praktische en spelenderwijze eigen maken en kennis opdoen van de oorspronkelijke Chinese filosofie en wijsheid? Dan is de Chinli® Lichaamsmassage opleiding iets voor u. In China is massage (tuina) al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een massage afdeling. De effecten die men hiermee bereikt zijn enorm.
Chinli® massages stimuleren en reguleren het meridiaansysteem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi(energie), bloed, voedingsstoffen en informatie stromen. Ze voeden het lichaam en zorgen dat lichaam en geest in balans blijven. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is. Blokkades in dit systeem veroorzaken, volgens de Chinese Geneeskunde, ziektes en geestelijke onbalans.
In  de Chinli® opleiding wordt u opgeleid in diverse massagetechnieken. De opleiding is praktisch opgezet en direct toepasbaar in de praktijk. De massages zijn zowel preventief als voor genezing te gebruiken. Bovendien leert u cupping, een methode waarbij via het vacuüm zuigen van de huid, blokkades op een effectieve manier worden opgelost. Ook deze techniek wordt al vele duizenden jaren met goede resultaten toegepast in de Chinese Geneeskunde. Tevens wordt u op een opgeleid in de authentieke Chinese filosofie en kennis. Kennis en plezier gaan zo hand in hand.
Chinli® massage is een zelfstandige therapie vorm maar is tevens een mooie aanvulling op andere Oosterse en Westerse massagetechnieken.In het eerste jaar wordt u opgeleid tot Chinli® Masseur.
Wilt u Chinli® Therapeut worden en/of wilt u zich verder verdiepen en specialiseren? Ga dan verder met het 2e en 3e leerjaar van de Chinli® opleiding. U wordt dan opgeleid tot erkend Chinli® Therapeut.
Locatie: Total Health, Weidehek 34, 4824 AS  Breda
Docent: Bert Bouwman
Om u op te geven of voor meer informatie kijkt u op www.totalhealth.eu

Copyright © Jevita Opheusden